Säljes

måndag 21 juni 2010

Mini album igen!

Är inne i en mini albums våg nu, och har super skoj. Man lär sig så mycket nytt hela tiden. Albumet ska jag ge till Lisa som tog studenten 12/6. Hoppas hon blir glad. Jag har grejat med att lägga in bilder här i bloggen sen i morse och det har bara INTE funkat. Nu har jag fått in dom dock inte i riktig följd, men jag orkar inte ändra nu...


Här är en ficka med en tag i på ena sidan sitter ett foto och den andra sidan kan man skriva på, blomman är själva "handtaget" på tagen.



Längst ner i vä hörnet sitter en stickers, brukar aldrig använda det men den passade så bra här, för Lisa blev nämligen lastbils chaffis, med släp och hela kånkarången : ) !
Lite allmänt kladd : ) guld embossing chalk, band. Blomman har jag embossat med holografic och sen en massa lager utee. Syns inte så bra på bilden men den skimrar super läckert.

Runt fotot sitter en liten tun spets som jag klippte bort från en gräslig duk. En liten bling swirl. Enkelt.




Här är en ficka till som jag blev galet nöjd med! Klipte till hönsnät och satt på ena sidan av fickan och målade sen allt vitt, text ooch lite blomster. Innuti fickan finns en tag att skriva sina student minnen på. Hoppas hon har några : ))


Andra sidan av "hönsnäts" fickan har jag bara dekorerat lite, nätet syns lite på den här sidan också. Tyckte det blev häftigt.




Vä sida har jag gjort en ficka av oh plast och stoppat i en dekorerad tag, på andra sidan sitter ett foto. Hö sidan är ett litet mini album, gjort delvis av säck väv.


Så här ser det ut på inn sidan. Ganska gulligt tycker jag.


Och till sist baksidan, har bara satt dit chippisar 2010 som jag har haft guld glitter lim på. Tycker att pappret är så fint som det är. Fågeln har lite rock candy på magen, men det syns ju inte här. I mårrn ska jag hem till mamma och hämta lite gamla kort på pappa och göra ett album till. Blir inte så mycket nytt i bloggen, det tar ju lite tid att göra album. Men nu i kväll tänkte jag försöka få ihop ett bidrag till SS cc.Lämna gärna ett litet avtryck.
På återseende.....







9 kommentarer:

  1. Jättejättesnyggt! Älskar hönsnätet!

    SvaraRadera
  2. Vilket superfint album!!! Vad glad hon ska bli som får ett sånt vackert minne! Känn dig mycket stolt och nöjd!

    //Sara, Jämtlandstös

    SvaraRadera
  3. Vilket underbart minialbum!!! Otroligt välarbetat och med fina detaljer! Vilken gåva och minne!!! Kramar!

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!

    Det stämmer nog att du har skickat din adress. Jag har så många nu & det börjar bli lite svårt att hålla reda på alla, haha! ;)Men skrev du något nickname? Annars kan du väl maila mig igen & länka till din blogg så jag hittar igen dig.

    Jag har en utlottning nu för att jag fyller år, så kika in & lotta du oxå! Det är en fin vintagevinst

    Ha en skön dag, kramar Ulrica

    SvaraRadera
  5. Oj va fint! Hon kommer bli superglad åt detta fina tror jag!!!
    Gillar fickan med hönsnätet!!!

    SvaraRadera
  6. Jätte fint syrran hon ville ha ett minnes album så det här blir kanon.Du är så duktik jag saknar den konstnärliga ådran totalt.Kram syrran

    SvaraRadera
  7. Å så fint! Det blir hon garanterat glad över!! =D

    Kram
    Malin

    SvaraRadera
  8. Dette albumet var virkelig vakkert.. elsker vintage stilen over det =)

    SvaraRadera
  9. Vilket finfint album!


    Kram Camilla på ScrappaLoss
    (http://ScrappaLoss.blogspot.com

    SvaraRadera

Är så glad för alla kommentarer!!!