Säljes

torsdag 10 november 2011

TACK!!!

För alla era fina kommentarer, d betyder verkligen jätte mycket för mig ska ni veta. Jag velar fortfarande om hur jag ska göra... Jag har ialf gjort nått, nämligen flyttat ner mina prylar i källaren, sitter här nu å grejjar lite. Har flyttat runt på alla grejjer och hittar ingenting : ) Sitter bara å små pysslar lite, gör lite blommor å så, lite kul ere ju... Förresten nån som har lust å skype scrappa med mig? Alltid roligare med lite sällskap: ) Maila mig isf. Och nej man behöver inte ens kamma sig om man inte vill i mitt scrapp sällskap : )
Hoppas ni alla har det bra och återigen STORT TACK för att ni finns, har bara inte nån energi att gå runt till er alla just nu, tittar gör jag, men "orkar" inte skriva.
Kram till er alla!!!
På återseende......................

14 kommentarer:

 1. Det glädjer mig att se att du har lite lust kvar att pyssla och jag hoppas och tror att lusten kommer tillbaka...förstår att det är en svacka just nu med tanke på det du skrev i ditt förra inlägg...men jag tror som sagt att lusten finns där inom dig, men det är lite för mycket annat just nu. Mitt lilla råd är iaf att du väntar med att göra dig av med dina pysselgrejer. Och du, du gör massor av fint! Jag är ofta in här och kikar, men är dålig på att lämna avtryck!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tusen takk for kjempefin kommentar i bloggen min :) Så godt å sjå at du er her enda og håper at du ikkje slutter for det er masse flott du har tryllet fram her :)
  Eg synes at det er masse terapi i å scrappe :)))

  SvaraRadera
 3. Hej sötis.. tänker ofta på dig..
  glad du små pysslar lite iallafall och jag har någont jag skulle vilja be dig göra...
  Nämlligen ett litet album i metal art stilen. (du vet som skyltarna du gjort till mig) :D
  i färgerna svart och guld.. är det något du kan tänka dig? med tags och kughjul mm? och vad vill du isåfall ha för det?
  Jag tänkte ge det till min dotter i julklapp. För hon är helt KÄR i dina alster och jag kan inte göra metalart...

  Hör gärna av dig
  kram

  SvaraRadera
 4. Blir SÅ GLAD att du inte har lagt ut dina saker till försäljning att du tar det lite lungt och tar en paus istället:) Vi behöver alla det i bland !!

  Förhoppningsvis så återkommer inspirationen och lusten till att pyssla och att skapa åter till dig igen när du bara får tid på dig !!!!

  Sänder dig en massa varma tankar och en massa orka med kramar till dig ♥ ♥ ♥

  Ta hand om dig själv nu och hoppas att allt reder ut sig själv för dig !!!!

  SvaraRadera
 5. Tack för omtanken och kram till dig denna dag ♥

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Skönt att du inte ger upp helt... Jag har också haft en svacka så jag förstår precis. Tack för den fina kommentaren i min blogg! Det värmer alltid när det kommer från dig.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Tittar in och vill säga att jag tänker på dig och vill lämna kvar ett STORT FÅNG med KRAMAR till dig ♥:)

  Ha det bäst och kramarna är från mig din lilla vän Inger♥:)

  SvaraRadera
 8. HA HA HA.. ja du.. min inspiration den finns i mitt huvud.. så det är där ifrån den kommer :D
  kraaaam

  SvaraRadera
 9. Tråkigt att läsa att du känner dig less och är utan inspiration... Men jag hoppas verkligen inte att du ska sluta helt och sälja allt!!! Kan du inte bara ta en paus?

  Peppkram

  SvaraRadera
 10. Annelie, I'm not sure that the translation is correct I got is correct! I thought you said you are giving up crafts but may be not everything? I hope you carry on as I love what you make. Hugs, Chris xxx

  SvaraRadera
 11. Jag ser så fram emot att se dig när du återhämtat dig! Du skapar så vackert och så fenomenal på att berömma andra!

  SvaraRadera
 12. STORT TACK för besöket hos mig och dina mycket trevliga rader som du hade lämnat kvar om mina ljus:) Du ska veta att det uppskattas mycket och gjorde mig mycket GLAD :)

  Hoppas du mår bättre nu och hoppas att saker och ting reder ut sig för dig och att du får må bra igen:)Håller alla tummar och tår för dig !!!!

  Ha det bäst och önskar dig en underbar lördag och helg:)

  Massor med kramar från Lilla vännen Inger ♥:)

  SvaraRadera
 13. Hej vännen!

  Usch vad trist att inte kunna kika in & beundra dina skapelser framöver då! =/ Men å andra sidan hoppas jag att du har bloggen kvar ändå så kan alla vi härute kika på det du redan gjort.

  Hoppas att alla dina scrapvänner inklusive mig själv kommer att kunna bidra till något som hjälper till. Så du kan få känna att du "bidrar".

  Ha det nu riktigt gott & jag hoppas att du tittar förbi ändå & lämnar ett litet spår så jag får höra hur det går för dig/er.

  Många styrkekramar från Ulrica

  SvaraRadera
 14. Uch va ledsen jag blir att du har det jobbigt just nu men superbra att du inte har lagt av helt i alla fall, jag tror att skapandet kan vara en räddning i svåra stunder även om det kan kännas som att man bara gör av med pengaroch inte gör nåt meningsfullt (ungefärsådana tankar och känslorär det jag också har haft de senaste veckorna, som att inget man gör är meningsfullt liksom). Jag känner verkligen igen mig i det du skriver i förra inlägget, kanske kan vi stötta varann på något sätt. KRAAAAM!!!!

  SvaraRadera

Är så glad för alla kommentarer!!!