Säljes

måndag 7 juni 2010

Ny LO!!!

Den här började jag med på scrap mässan i uppsala här för nån helg sen, nu är den klar!!! Har scrappat det här fotot förut, men jag bara älskar det.

Jag började med ett vitt papper som jag "kladda" på rejält med distress och crackle paint som jag tänkt skulle synas där jag rivit kanterna, men så blev det inte riktigt, brukar alltid spåra ur min grund tanke men... Fågeln fans i alla fall på mitt grund papper men jag skar ut den nästan helt om och satt kuddar under och en liten extra fjäder. Och ett liten matt sirvligt hänge som jag hade låg.


Utklippta blommor så klart! Bakom skymtar en stämpel som är bara såååå himla skoj att jobba med, finns huuuur många varianter som helst, dom heter Tapestry och finns HÄR, bara måste ni testa. Jag har beställt några fler......
Ett matt silvrigt jätte snyggt grejs igen, tror att det ska vara till hängslen. Pärlbraden finns hos Min lilla bod. Visst är den väl fiiin.


Här syns stämpeln igen.


Andra delen av hängslorna, blev ett/en clips : ) Här syns även ett annat loppis fynd, en gamal spets. Ja det var allt för mig i dag.
På återseende..........

5 kommentarer:

 1. Snyggt! Fin vintagekänsla. Gillar dekorerna. Häftigt att man kan hitta dekos överallt...loppisar inte minst ;)

  SvaraRadera
 2. Jättefin LO! Loppisfynd är verkligen så bra! Kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Sååå himla fin LO!!! Tokgillar den...

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt med spetsen som tittar fram! Like a lot!! :-)

  SvaraRadera
 5. Ojojoj for en fantastisk LO, er selv veldig glad i å bruke alternative produkter, og loppis er lykken i livet♥ Tusen takk for at du la spor etter deg i min blogg så jeg fant din ♥ Ha en fin dag videre :))))

  SvaraRadera

Är så glad för alla kommentarer!!!