Säljes

tisdag 3 april 2012

Wild orchid tävling!

Första gången jag är med i deras TÄVLING. (Måste man skriva på engelska då tro.) Chansar på inte : )Försöker skriva på mer "riktig" svenska i stället så det kanske gör att översätta, om någon skulle vara intressersd : )
Temat är i alla fall WINGS.
Här är mitt bidrag.
Blommorna från Wild Orchid så klart. Jag har färgat dom med weathered wood och haft på stickles i silver för att passa pappret.

Blinget kommer också därifrån. Jag bara älskar dessa bling.

"Fly" från cameon : )

Hela asken är sprayad med "Lindys" Scintillating Silver.
Ett problem, jag har fler bilder men kan inte ladda upp dom pga fullt Picassa minne???? Söker hjälp med ljus och lykta, om hur jag ska göra. Vet inte att jag använder det, men det kanske man gör automatiskt med denna blogg???
Hur som helst
Kram på er alla!!!!!
På återseende...............................

13 kommentarer:

 1. Så fint, vilka härliga färger. Känns så soft på nåt vis. Vad trist att det strular med bilderna, har inte varit med om det själv men prova googla problemet, du hittar säkert svar på webben.
  Ha en riktigt glad påsk!

  SvaraRadera
 2. Hej igen och TACK för ditt beröm! ;) Ja, jag hade tänkt sätta in bilder men inte på alla sidor. Nertill på vissa sidor har jag gjort ett hörn med riven kant där man kan sticka in bilden. Och så att bilden går att ta ur så man ser pappret bakom. Men ibland är det onekligen synd att sätt för så fina papper :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Superfin...måste nog kolla upp den där silversprayen...blev supersnyggt!
  Underbart "bling"
  Ha det!

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Härliga mjuka färger.

  SvaraRadera
 5. picasa används automatiskt av blogger. När du publicerar ett inlägg så lägg märke till hur mycket du använder av dina tilldelade MB i utrymme. Om du inte har komprimerat bilderna så kanske utrymmet håller på att sina. Då kan du antingen skapa en ny blogg - och det är ju träligt - eller komprimera äldre bilder så de tar mindre plats.

  SvaraRadera
 6. helt fantastiskt!! lycka till. kramis/ nina

  SvaraRadera
 7. den va verkligen hur vacker som helst. håller tummarna, men det finna alstret ska det väl inte va så svårt :) blommorna e superfina!

  SvaraRadera
 8. Hej helt underbar ask! Du kommer nog ro hem det;-)
  Ha en skön Påsk. Vore kul att höra hur det gått med dina planer:-) Själv blir det nytt jobb i augusti i Västerås, men hoppas jag kommer in i skolan oxå. Kram

  SvaraRadera
 9. Åh, vad underbart underbar den var!!!! Det var ett väldigt fint papper och blommorna är så fina. Bling....det kan man aldrig få för mycket av,hihi.
  Hoppas du får en underbar påsk!!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 10. Helt underbar!!! Håller tummarna för dig :)

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 11. Tittar in för att säga GLAD PÅSK
  Vilka fint alster du har gjort, mycket snyggt
  ha en skön helg
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 12. Såå fint...kul o se att du håller igång ha det bäst kramiz Tina

  SvaraRadera

Är så glad för alla kommentarer!!!