Säljes

fredag 4 februari 2011

Promarker hjälp!

Min mamma har köpt en massa promarkers och jag kan ju inte vara sämre än att jag testar dom : )
Jag är ju annars en distress människa. Men va kul det var att färglägga med PM!
Jag och sambons dotter har suttit nu i kväll och målat lite. Vad tycker ni är man på rätt spår eller? Tyckte att det var ganska svårt, men ur kul. Några bilder kommer här....

Än så länge har jag fattat att man börjar med den ljusaste färgen å bygger på med mörkare. Är det rätt? Syns ju rakkarns dåligt men kanske att det syns om man förstorar bilden???


Den här har Elaine gjort, helt själv 10år, ja ja e impad. Jag berättade det lilla jag vet om pennorna och lite tänk runt skuggor å så, så gör hon detta!!!!!
Komentarer mo0ttages tacksamt om tips och råd runt detta : )
På återseende.........

16 kommentarer:

 1. Snyggt! Tycker ni är helduktiga båda två :) Jag älskar mina ProMarkers... Fast jag gör tvärt om jag och börjar med det mörkaste, men många gör som du. Tror det bara är en smaksak och vad man är van... Själv tycker jag att distresser är galet svårt!

  SvaraRadera
 2. Jag höll på med PM-pennorna förut men jag gillar distresserna mycket mer. Jag tycker att det gärna blir lite "platt" med PM. Eller så ska man ha galet många pennor så att man kan bygga ännu mer. Men du är ju på god väg!!

  SvaraRadera
 3. Jag har testat PM-pennorna en gång och tyckte det kändes jättesvårt...jag har distresser som jag trivs bra med, men det skulle ju vara bra med PM när det är mer bråttom och jag inte har tid att vänta på att det ska torka...så jag kanske testar igen...jag tycker det blir ett "platt" intryck av PM, men det är nog för att jag inte kan måla med dem ;)
  Jättefint har ni målat och vilken duktig tjej! *impad*

  SvaraRadera
 4. Du målar helt klart MYCKET finare än vad jag gjorde med dom pennorna :-) Ditt ser sååååå proffsigt ut...så du är allt på rätt linje:-)

  SvaraRadera
 5. Bra första försök!!! PM kräver mkt övning. Jag älskar dock PM då jag är en katastrof med pensel och blanda färger själv:-)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det ser jättebra ut! Jag gör som du börjar med den ljusaste och bygger på med mörkare.
  Jag gillar pennorna men skulle behöva fler. ;)

  Kram Sara

  SvaraRadera
 7. Tjolahopp!!!
  Duktiga ni är båda två!
  Jag färglägger ju med Copics och gör tvärtemot, mörka först och går sedan över med ljusare och ljusare! Man får nog pröva sig fram vad man tycker bäst om men det ni har gjort är ju toppen!!!
  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 8. du har ju gjort jättefint! Själv har jag oxå PM och jag är usel på att färglägga men jag slukar allt jag kan på you tube mm. Jag funderar starkt att gå en kurs. Jag börjar också med de mörkaste först efter en you tube film jag såg. Sen ett stort WOW till din dotter. Hälsa henne att hon är otroligt duktig!!

  SvaraRadera
 9. Tycker du har lyckats jättebra!! Jag målar ju med copics men principen är ju den samma. Dock så börjar jag med den mörkare färgen, dvs skuggorna och bygger på med ljusare sen.

  Det finns massa fina sidor på nätet och youtube om hur man färglägger, ta dig en kik vet ja!

  SvaraRadera
 10. du har något att hämta hos mig!

  SvaraRadera
 11. Tycker du målar jättebra, helt klart mycket bättre än vad jag gjorde första gången jag provade promarkers :)

  Tack för fina ord i min blogg, blev jätteglad :)

  Ha en fortsatt underbar söndag./ Kram MariaT

  SvaraRadera
 12. Jag tycker det ser jättebra ut ! Jag har precis börjat också, jag färglägger med både PM och Tombows...kikade in hos Phunnyface's sida och tittade på deras färglagda...man kan lära sig mycket om skuggor och annat, genom att bara titta på dem

  SvaraRadera
 13. Hej, jag använder också PM men ska gå en färgläggningskurs om två veckor där vi ska prova olika tekniker, tex copics och distresser. Jag vet inte vad masn ska börja med, ljust lr mörkt, det är nog en smaksak. Jag börjar själv med det ljusa först men nu ska jag nog prova tvärtom efter att ha läst en del svar här. Jag tycker det ser jättebra ut, Elaine fick till det extra bra!

  SvaraRadera
 14. Har ju oxå fått upptäcka pm lite med motstånd... men det var ju jättekul. Ska ha kurs på torsdag, skulle haft förra v men blev sjuk=( Så nu är det dags och vi ska färglägga med pm. Få se hur det är att lära ut. Era var ju Jättefina. Kul att prova på ngt nytt,och att du hade kvar ngt att prova...Få se om det är det som kommer att synas på bloggen framöver. Ni är jätteduktiga båda två=) kram

  SvaraRadera
 15. jag ska sälja mina promarkers om du är intresserad av nån färg,..har två väskor med

  SvaraRadera

Är så glad för alla kommentarer!!!