Säljes

fredag 21 januari 2011

Vinst och swapp : )

Jag har vunnit fin fina saker från Tesa Prickiformar! Har du inte varit in där så tycker jag du ska göra det, en helt fantastiskt inspirerande sida.

Det här fick jag. Hela 8 stämplar, hattnålar (ur snygga) En rulle hjärt tape små söta kort med vintage motig och roliga fraser på. Ordet JOY som är till snirklat i någon slags stål tråd. älskar grejjorna!!! TACK

Swapp med Teres

Och vilket paket hon hade satt i hop då. Hur mycke grejjer som helst. Vi skulle swappa utstansat och sen skulle vi slänga med lite annat godis till varandra. Band i mängder, spets, blommor,biljetter och charms en HEL PÅSE, jag har inte äns så mycket charms som du skickat, herre gud säger jag bara.

Här är det utstansade också i massor, ja bara älskar kronorna. (inte så smart att fota vita saker på vitt papper kanske : ))

Och sen en hel drös med tyg satin tyg!!! Måste funndera ut nått kul med det. Lite blir blommor och nått kommer jag klä insidan av en ask med i alla fall.

Och sist men absolut inte minst. En tag, som hon gjort själv. Den är heeelt underbart snygg, syns ju som vanligt inte på bilden men den har sååå fin lyster, skimmrar så fint! Tack goa du för att du ville swappa med mig, tror jag måste skicka lite mer till dig. Känns som du skickade myyyyycket mer än mig. Kramar till dig, och alla andra också.
På återseende............

3 kommentarer:

 1. Hihi, vassego kära du! Lite kuriosa: det vinröda tyget är en stuvbit av det som blev över från min balklänning -96... Ja, det har hängt med ända tills nu och nu är jag jätteglad att jag inte slängde det! Jag har massor! Skimmret på tagen är paint dabber pearl...

  SvaraRadera
 2. Härlig vinst och wow vilket otroligt generöst paket i swappen. Superfint album i inlägget här under. Ska tassa runt lite mer här inne i din blogg nu.

  Kramelikram

  SvaraRadera
 3. vad mycket fint du har fått.. Tagen är super fin

  SvaraRadera

Är så glad för alla kommentarer!!!