Säljes

torsdag 13 maj 2010

Nu har jag rört till det igen

Den här LO:n har jag hållit på med i flera dagar och ändå är jag inte riktigt nöjd. Den blev som sagt lite rörig : )) Bilderna är på min Valle som är 8v på det lilla fotot och 8år på det stora. Vart tar åren vägen???


Som sagt var rörig! Massa detalj bilder blir det ändå, för vissa blev riktigt bra, om jag får säga det själv : ))

En hem gjord pebbels, ett bokmärke och glossy på bara. En utklippt swirl som jag stämplat på oh plast med staz on. Ett väldigt pill må jag säga : )

En gör söt liten charm åså utklippt i gen, tycker det är så kul och effekt fullt.

Till piffade blommor utklippt, pebbels och en massa utee.

8an är grunge board som jag målat med svart crackle paint lite guld i sprickorna och sedan på med glossy. Såg någom som hade gjort det och tyckte det blev himla snyggt. Kommer tyvärr inte i håg vem det va : (

Lite mera rassel : )

Åså en liten blom grupp igen.

Har en ny ide nu som jag ska ta och sätta i gång men någon dag, hoppas bara att mina ideer blir likadana på LO:n som i skallen på mig : )3 kommentarer:

 1. jätte fin ju men vad är de som blänker i detta fotot ? vad är de som du har använt dig mitten av blommorna ?? http://1.bp.blogspot.com/_scAiK4pK03E/S-v-gScayzI/AAAAAAAAAjs/R3Im45EZDyA/s320/Bild+015.jpg

  SvaraRadera
 2. Men WOSH...bara 7 månader o scrappar som proffsen! Själv tillhör jag "periodar-skaran", kanske därför det blir som det blir ;o) kul var det iallafall att du ville hälsa på inne hos mig.

  Visst är det kul att ha LO´s som visar hur fort åren går. Ja inte att själva åren rusar iväg men bilder som visar skillnaden. Stämpla på OH o göra egna overlays är både roligt o praktiskt. Har ett antal stämplar på OH för om jag är osäker på OM det passar att ha en swirl precis där jag tänkt mig eller om jag petar o gnetar med exakt var den ska sitta så är det bara att köra runt med OH-pappret o kolla så att det blir som jag tänkt mig ;o)

  Ha det fint nu ska jag fortsätta kika runt inne i ditt trevliga krypin.
  Kram
  Lian

  SvaraRadera
 3. Å gudars så sött! LOn är jättefin och korten smälter man ju av =)

  Kram

  SvaraRadera

Är så glad för alla kommentarer!!!