Säljes

söndag 2 maj 2010

DU & JAG

I dag har jag fått mycket gjort ute, klippt lite buskar rensat rabatter. Grillat har vi gjort också. MMMMUUUMMMMSSSSSSSSS!!! Medan vi väntade på glöden så gjorde jag klar den här LO:n som jag hållt på me i flera dagar, jag fick lixom motorstopp mitt i. Nu e den klar men jag blev inte helt nöjd, men jag kan inte "fila" på den mer för då blir det nog bara ännu sämre.

Har embossat en svirl med guld över DU. Har gjort det förut, häftig effekt tycker jag. På varje "blom snurra" på mönster pappret har jag duttat med pearl maker. Tyckte pappret passade så bra till hennes klänning.


Massa utklippta blomor och blad från olika mönster papper. Sen har jag stämplat tre olika fjärilar på cirklar och öst på med cracle accent.

Ett symboliskt ur för hur fort tiden går hon blev ju 6år härom dan....En svirl stämplad på oh plast.


En hem gjord blomranka, inbakad i en massa andra blommor.


På vänster sida har jag faktiskt maskat, men det syns ju inte...
Har en ny LO på G men har fått motor stopp igen, mitt i allt! Kanske måste ta scrapp ledigt ett tag. Men bara nån dag annars får jag abstinens : ))
På återseende........

2 kommentarer:

  1. Så detaljrik LO - riktigt läcker! Gillar guldembossingen på bokstäverna, den idén snor jag gärna!!!
    Kram Petra/Trollet

    SvaraRadera
  2. riktigt läcker.. själv får man se när man har orken att scrappa tanke har blivit mega förkyld.. ska skriva om de sen i bloggen hur ja blev de.. kram

    SvaraRadera

Är så glad för alla kommentarer!!!