Säljes

tisdag 27 juli 2010

LO på vår lille bäbbä!!!

Som växer så det knakar. Han ser väldigt rolig ut nu låååånga ben stoooora öron liiitet huvud och kropp, men söt ändå : )

Bakgrunds pappret är vitt som jag mistat med egen gjord "sörja" : ) blå och grön. Foto mattan är från TH, och wellpapp som jag målat med vit crakle paint och chalkat med blå.

Här är en brosch  som jag hittat på loppis, fattas några pärlor men d e bara snyggt tycker jag. Jag har också sytt fast tyll på en blå tyg spets sen har jag trät bokstäverna på blå stål tråd. Syns dåligt men d bler riktigt coolt! Under d har jag satt en hjärt spets.

En bit vellun som jag klippt ut och försökt at göra lite 3D med rock candy tex, beauyt stog reda på vellumet men det syndes inte så jag vevade ut egna bokstäver och mistade med massa guld och satte dit ist. Lite löv och rosor också.

Här är en salig röra av lite smått och gott : )

Bling swirl och ugglan,(glimmer glass tror jag det heter) som jag bara älskar. Målade den vit på baksidan och har haft på stickles guld på vingarna. Lite mera blomster såklart.

I mårrn drar vi iväg en sväng på semester, ska bli sååå skönt.

Glöm inte att lämna en komentar : )
På återseende......

9 kommentarer:

  1. Ååå så läckert! Vad härligt att du bara öser på med så mycket dekorationer! Det är så roligt att titta på! Måste bli bättre på det, är nog lite fyrkantig jag...

    SvaraRadera
  2. snyggt som vanligt.. du gör så himlla fint du är verkligen i en topp scrappiz ju... kram kram ha en skön semester.. jag vill oxå ha semester :(

    SvaraRadera
  3. Oj vilken läcker LO!!! Så Shabby Chic och massa fina detaljer utan att bli rörig!

    Kramis :)

    SvaraRadera
  4. pema är ett lågprisvaruhus sägs det.. men de ligger i ödemarken utanför hörby.. www.pema.cc

    SvaraRadera
  5. Ohhh va snygg Lo! Många vackra detaljer att fästa ögonen på!
    Tack för din kommentar i min blogg :-) Visst gillar jag min stil oxå men det jag skrev var att jag gillar min sill (silhouette)mer och mer ;-)
    Kram
    Ida/Tatoo rosen

    SvaraRadera
  6. Underbar LO på en sööööt vovve!

    SvaraRadera
  7. Vilka fina LOs och andra alster du har gjort!
    Och ursöt hund!

    SvaraRadera
  8. Vilken liten sötnos. Kommer och tittar på honom nån dag. vad duktig du är vännen. Kram

    SvaraRadera

Är så glad för alla kommentarer!!!